Budapest hotell

 

 

Hitta weekendhotell

Billiga hotell & billigt boende i Budapest!

På denna sida tipsar vi om billiga hotell & hotellkedjor i Budapest och annat billigt Budapest boende som tex budget hotell, ungdomshotell, vandrarhem och apartmants (lägenheter). Du får även tips och information på resesajter online med bra hotellpriser och stort utbud på billiga Budapest hotell och lägenheter.

Med billiga hotell i Budapest avses här prisintervallet 260-400 Sek främst under lågsäsong. Vi presenterar även Budapest hotell som är billigare än genomsnittet under Budapest högsäsong maj- september.

När är Budapest billigast att åka till?

Vad som är ett billigt Budapest hotell varierar lite med säsong och tillgänglighet. Lågsäsong för Budapestresor är vanligtvis mellan november - mars. D å det finns fler lediga hotellrum tillgängliga och är därför billigare.

Om du reser till Budapest mellan januari till mars får du även en extra hotellnatt gratis. Se mer info på budapestwinter.com.

Budapest ungdomshotell & vandrarhem

I Budapest finns flera bra budgethotell, ungdomshotell och vandrarhem som är fräsha och inte ligger alltför avsides eller långt utanför Budapest. Två av budget hotellen nedan (Marcopolo och domino) har tvärtom flera lägenheter på de centrala gågatorna i Budapest men till låga priser.

Nackdelen är främst att dom billigaste (enstjärniga) budget hotellen ibland har delad toalett och dush. Sen är möblering och utrustning minimal och det saknas reception.

Några bra och prisvärda undomshotell och budget hotell i Budapest :

  • www.gerandhotels.hu - Har en till tre stjärniga, billiga hotell i utkanterna av Budapest (tex vid Hjältarnas Torg) med priser från 260 Sek / person och natt.
  • www.marcopolohostel.com - Mycket populär kedja av ungdomshotell med fräsha lägenheter och rum centralt i Budapest till bra priser (från ca 300 Sek).
  • www.dominohostel.com - Tillhör samma ägare som ovan men en ännu billigare kedja med vandrarhem koncept där du får dela rum med andra. Centralt (Vaci gatan) beläget mitt i Budapest.

Eller varför inte bo på en båt på Donau från 200 Sek/ natt?. För den äventyrlige som vill passa på att lära känna lokala ungrare finns även möjligheten att soffsurfa, dvs låna någons soffa att sova över på, helt gratis. Nu 4522 soffor lediga i Ungernoch Budapest...

Budget hotell & billiga apartments / lägenheter i Budapest

För den som ändå vill ha en grundläggande bekvämlighet med kök och toalett men ändå är prismedveten finns många bra budgethotell och främst billiga lägenheter i Budapest med centrala lägen i olika delar av staden. Några av dessa är:

Bra online hotell boknings sajter m billiga Budapest hotell

Det finns också ett flertal intressanta online resesajter som också har bra erbjudanden på billiga Budapest hotell och lägenheter. Några av våra favorit resesajter inkluderar: hotels.com, bokahotell och hotelspecials som har bra hotell priser och stort utbud på hotellen i Budapest.